“Let’s do it Greece” 2019 – Σ.Δ.Ε. Χανίων

Tην Παρασκευή 05/04/2019, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. Χανίων επισκεφτήκαμε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Π.Α.μ.ε.Α Χανίων στο πλαίσιο της δράσης “Let’s do it Greece2019, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας για κοινωφελή σκοπό. Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές γίναμε μια μεγάλη οικογένεια εθελοντών και διοργανώσαμε ψυχαγωγικές-βιωματικές δράσεις με τους ενοίκους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Π.Α.μ.ε.Α Χανίων & τους καταρτιζόμενους του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ένταξης Ατόμων με Αναπηρία Χανίων.

Για πρώτη φορά το “Let’s do it Greece” και το “Νοιάζομαι και Δρω” ένωσαν τις δυνάμεις τους οργανώνοντας κοινή Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού από 01 έως 07 Απριλίου με δράσεις σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία. Ένα κάλεσμα προς όλη την κοινωνία και προς κάθε άτομο να ενημερωθεί για τον εθελοντισμό και να συμμετάσχει ενεργά.

Eυχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του Π.Α.μ.ε.Α Χανίων κ. Κορωνιωτάκη Μαριάννα,  την υπεύθυνη της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Π.Α.μ.ε.Α Χανίων κ. Φλώρου Κωνσταντίνα, την κ. Κριαρά Ζωή, εργοθεραπεύτρια της Στέγης, και την κ. Σπυριδάκη Ευτυχία, Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικής Ένταξης Ατόμων με Αναπηρία Χανίων, για την υλοποίηση της δράσης.

Την εθελοντική δράση συντόνισε η εκπαιδεύτρια αγγλικού γραμματισμού του Σ.Δ.Ε. Χανίων κ. Σοφία Κρεμμυδά.https://youtu.be/uf3s2OsqhMYhttps://youtu.be/uGrQwQI32VA

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *