Μια όμορφη βραδιά

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ

Την προηγούμενη Τρίτη κόψαμε την βασιλόπιτα του σχολείου . Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σχολείο για εφήβους. Το σχολείο μου είναι ΣΔΕ νυχτερινό.

Μαζευτήκαμε λοιπόν περίπου σαράντα άτομα μαζί με τους καθηγητές μας. Ο καθένας ανέλαβε και κάτι. Η Κατερίνα την αγορά δώρου για το φλουρί, ο Γιάννης τη βασιλόπιτα, η Στέλλα την κλήρωση για φιλανθρωπικό σκοπό. Και ένα από τα πιο σημαντικά, η Ευτυχία το δώρο για την κλήρωση, ένα χειροποίητο κέντημα.

Με πολλή λαχτάρα όλοι τους σαν μικρά παιδιά συμμετείχαν με το χαμόγελο και την καλή τους την καρδιά. Πραγματικά παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι, γιατί εκτός από μαθητές είμαστε γονείς, και μερικοί ίσως και παππούδες, ήταν όλοι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί συμμετείχαν με πολύ χαμόγελο και πολύ όρεξη.

Περάσαμε πολύ όμορφα και ζεστά. Φυσικά αξιοσημείωτο είναι ότι ήταν και οι καθηγητές μας μαζί και είχαν και αυτοί την ανάλογη συμμετοχή.

Εύχομαι μια πραγματικά μια καλή χρονιά για όλους μας, με υγεία, αγάπη και, για όσους συνεχίσουν και πιο πέρα, καλή-καλή επιτυχία.

Μακάρι οι καθηγητές μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιες δομές, που είναι δύσκολες αλλά έχουν τόσο όμορφο και πολύτιμο χαρακτήρα και στηρίζοντάς μας έδωσαν το πολυτιμότερο μάθημα: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Ειρήνη Μπαλωμενάκη (εκπαιδευόμενη Εκτός Έδρας Τμήματος Πλατανιά)

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *