Τετραπλή διάκριση του ΣΔΕ Χανίων σε Λογοτεχνικό Διαγωνισμό

Και μια πολύ χαρούμενη είδηση για το σχολείο μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 36ου Παγκρήτιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων, τέσσερις εκπαιδευόμενες της έδρας του ΣΔΕ Χανίων διακρίθηκαν για τα διηγήματά τους στην κατηγορία των ενήλικων μαθητών, αποσπώντας τα τρία πρώτα βραβεία και έναν έπαινο! Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εκπαιδευόμενες:

Δασκαλάκη Ευσταθία  για το διήγημα: H ΠΕΤΡΑ (1ο βραβείο)

Μυγιάκη Στυλιανή για το διήγημα:  Πέτρινα χρόνια (2ο βραβείο)

Ζαχαριουδάκη Ελένη για το διήγημα: Παιδιάστικα καμώματα (3ο βραβείο)

Μελισσινού Μαρία για το διήγημα: Μην πεις ποτέ σου είναι αργά (Έπαινος)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Έφη, η Στέλλα, η κ.Ελένη και η Μαρία εργάστηκαν με συγγραφικό ζήλο: αναζήτησαν τις ιστορίες τους γύρω ή μέσα τους, έψαξαν τις λέξεις για να τις “ντύσουν”, έγραψαν και σε κάποιες περιπτώσεις ξαναέγραψαν το διήγημά τους με φροντίδα και για αυτό αξίζουν ένα μεγάλο “μπράβο”.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, αξίζουν και στις άλλες τέσσερις εκπαιδευόμενες από το Σ.Δ.Ε. Χανίων (έδρας και παραρτήματος Αλικιανού),  που ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση για συμμετοχή στον Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

Καλή πρόοδο σε όλες και καλή τύχη στη ζωή τους.

Σμαράγδη Γαλημιτάκη, εκπαιδεύτρια γλωσσικού γραμματισμού Σ.Δ.Ε. Χανίων & γενική γραμματέας Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *