Τηλεδιάσκεψη με τον Πέτρο Βαμβακά

Την Πέμπτη, 06/02/2020, στο Εκτός Έδρας Τμήμα Πλατανιά (Αλικιανός) του ΣΔΕ Χανίων, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Γραμματισμού, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τηλεδιάσκεψη με τον Πέτρο Βαμβακά, αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Κολέγιο Emmanuel (Πανεπιστήμιο Βοστώνης, Μασαχουσέτη). https://www.emmanuel.edu/academics/our-faculty/petros-vamvakas.html 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία και να ενημερωθούν από έναν πολύ σημαντικό ακαδημαϊκό ερευνητή για θέματα οικονομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος που αφορούν την περιοχή του Αιγαίου και τις σχέσεις των δύο όμορων κρατών, Ελλάδος και Τουρκίας, διατύπωσαν απορίες που αφορούν επικαιρικά ζητήματα και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους σε θέματα ιστορίας που επηρεάζουν άμεσα τη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Είμαστε ευγνώμονες στον καθηγητή κ. Βαμβακά για την ευκαιρία που μας δίνει κάθε χρόνο ώστε όλοι μας, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι, να αποκτήσουμε μια πιο κριτική ματιά και ολιστική άποψη ως πολίτες για σημαντικά γεγονότα που άπτονται και επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας.

Ήταν μια εξαιρετική συνάντηση!

bambakas5

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *